Damwanden Betuwe

Damwanden Betuwe

Bent u op zoek naar een aannemer die de werkzaamheden rondom damwanden Betuwe graag van u overneemt? In dat geval staan de vakmensen van Kraaijeveld Hardhout Constructies voor u klaar. Van het ontwerpen van de damwand tot het plaatsen ervan, wij zijn graag uw aanspreekpunt tijdens het gehele proces. Vanuit onze productiehal in het prachtige Hardinxveld-Giessendam werken wij graag aan uw opdracht met de nodige deskundigheid en vakmanschap.

Technisch gesproken…

Damwanden Betuwe zijn verticaal geplaatste wanden die werken als een grond- of waterkerende constructie. Damwanden worden in vele bouwkundige toepassingen gebruikt, zoals als kademuur langs de haven, oeverbescherming, onderdeel van een waterkering en voor de wanden van een bouwkuip. Als u op zoek bent naar maatwerk op het gebied van damwanden, dan bent u bij Kraaijeveld Hardhout Constructies aan het juiste adres. Een houten damwand wordt opgebouwd uit verticale planken, voorzien van messing en groef. Deze planken worden geheid met de messing of de groef vooruit. Wanneer met de messing vooruit wordt geheid, wijkt de grond gemakkelijker uiteen dan wanneer de groef voor zou staan. De methode wordt vooraf bepaald na grondige analyse van de situatie, die wij van tevoren voor u uit zullen voeren. Voor kleinere projecten is niet-tropisch hout, zoals eiken en verduurzaamd naaldhout, geschikt. Voor de grotere projecten is tropisch loofhout ook geschikt. Het hangt allemaal af van de situatie waarin de damwanden Betuwe geplaatst worden. Wij adviseren u graag welke houtsoort het beste bij uw project past naar aanleiding van de analyse die wij voor de start van het project zullen maken. Kraaijeveld Hardhout Constructies staat u bij van A tot Z!

Houten damwanden Betuwe van Kraaijeveld Hardhout Constructies

Wilt u meer weten over onze damwanden of wilt u gewoon even kennismaken met onze vakmensen? Dat kan natuurlijk! Neem dan contact met ons op. Hopelijk kunnen wij u zo snel mogelijk helpen aan een nieuwe damwand!

Damwanden

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

      Cart