Renovatie hardhouten kunstwerken Oosterhout

Renovatie hardhouten kunstwerken Oosterhout

Een kunstwerk kan het straatbeeld flink opvrolijken. Door kunstwerken ergens te plaatsen, krijgen de bezoekers of inwoners wat extra’s om naar te kijken wanneer ze door de straten wandelen. Kunstwerken van hout zijn vaak een lust voor het oog maar vergen wel veel aandacht. Zo zal het hout sneller aangetast worden door bijvoorbeeld sneeuw en regen. Wanneer het hout te veel aangetast is, kan het noodzakelijk zijn om het kunstwerk te renoveren. Bij de renovatie van de hardhouten kunstwerken in Oosterhout kan ervoor gekozen worden om een andere houtsoort te gebruiken dan voorheen. Zo krijgt het kunstwerk een nieuwe uitstraling.

Nieuw kunstwerk

Bij de renovatie van hardhouten kunstwerken in Oosterhout kan niet alleen gekozen worden voor een nieuwe houtsoort, er kan ook gekozen worden voor het volledig aanpassen van het kunstwerk. Zo zal het straatbeeld weer net iets anders worden en zullen de bezoekers of inwoners weer een tijd kunnen genieten van een nieuwe toevoeging aan het straatbeeld.

Renovatie hardhouten kunstwerken in Oosterhout door Kraaijeveld Hardhout Constructies

Wij zijn het aanspreekpunt in Hardinxveld-Giessendam en omstreken als het gaat om het ontwerpen, produceren en monteren van hardhoutconstructies. Al drie generaties lang staan wij klaar voor onze klanten om samen de mooiste projecten af te leveren. We doen wat we beloven, met de noodzakelijke flexibiliteit! Vanaf het maken van een schetsontwerp tot en met de plaatsing en onderhoud, Kraaijeveld Hardhout Constructies heeft alle disciplines in eigen hand. Uw wensen worden door ons vertaald in een gedetailleerde tekening. Het gehele proces van ontwerp tot berekeningen en van heiwerk tot transport en uiteindelijk de plaatsing is bij ons in één hand. Wilt u renovatie aan hardhouten kunstwerken in Oosterhout en omstreken uitvoeren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Zodra we uw bericht hebben ontvangen, zullen we zo snel mogelijk in contact met u komen. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt!

Renovatie hardhouten kunstwerken

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

      Cart