Steiger aanleggen Roosendaal

Steiger aanleggen Roosendaal

Er gaat niets boven het vertoeven aan de waterkant. Een steiger aanleggen in Roosendaal kan een mooie mogelijkheid bieden om optimaal te genieten van bijvoorbeeld de tuin aan het water. Het hebben van een steiger biedt daarnaast de mogelijkheid om bootjes aan te meren. Zo kunt u uw boot veilig aanmeren om daarna direct in de tuin te ontspannen. Niet alleen bij het varen zorgt een steiger voor een mooie toevoeging! In de zomer de handdoek uitleggen op de steiger om te zonnen, of in de winter vanaf de steiger het ijs op om te schaatsen; de mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van de steiger zijn enorm!

Een plan maken

Voordat u kunt genieten van uw nieuwe steiger, zal eerst een plan van aanpak gemaakt moeten worden om ervoor te zorgen dat de steiger helemaal naar uw wensen geplaatst wordt. Daarnaast moet de steiger voldoen aan alle wetten die zijn opgesteld zodat er geen onveilige situaties ontstaan op het water. Het maken van een steiger van geïmpregneerd hout is verboden dus zal er altijd gebruik gemaakt worden van hardhout. In sommige gevallen is voor het aanleggen van een steiger in Roosendaal een vergunning nodig. Ook dit zal behandeld worden tijdens het opstellen van een plan van aanpak.

Steiger aanleggen in Roosendaal door Kraaijeveld Hardhout Constructies

Wij zijn het aanspreekpunt in Hardinxveld-Giessendam en omstreken als het gaat om het ontwerpen, produceren en monteren van hardhoutconstructies. Al drie generaties lang staan wij klaar voor onze klanten om samen de mooiste projecten af te leveren. We doen wat we beloven, met de noodzakelijke flexibiliteit! Vanaf het maken van een schetsontwerp tot en met de plaatsing en onderhoud, Kraaijeveld Hardhout Constructies heeft alle disciplines in eigen hand. Uw wensen worden door ons vertaald in een gedetailleerde tekening. Het gehele proces van ontwerp tot berekeningen en van heiwerk tot transport en uiteindelijk de plaatsing is bij ons in één hand. Wilt u een steiger aanleggen in Roosendaal en omstreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Zodra we uw bericht hebben ontvangen, zullen we zo snel mogelijk in contact met u komen. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt!

Steiger aanleggen

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

      Cart