Straatmeubilair Drechtsteden

Straatmeubilair Drechtsteden

Als gemeente is het ontzettend belangrijk om te zorgen voor een leefbare sfeer in uw dorp of stad. Het hebben van goed en mooi straatmeubilair Drechtsteden is hierbij van groot belang. Wij bij Kraaijeveld Hardhout Constructies helpen u en uw gemeente hier graag bij! Van picknicktafels tot bewijzering en van kunstwerken tot plantenbakken: wij regelen het voor u. Voor maatwerk deinzen we niet terug!

Functioneel én een lust voor het oog

Juist de ervaring die we hebben met hout en andere materialen zoals staal en beton maakt ons een goed partner. Vanaf een schets tot een uitgewerkt ontwerp, met onze praktische ervaring kunnen we uw gewenste straatmeubilair Drechtsteden perfect uitvoeren. Onder andere houten banken in het park of langs de weg, picknicktafels in de weide, plantenbakken om de omgeving mee op te fleuren en signalisatie behoren tot onze diensten. En naast dat het functioneel moet zijn, wil het oog natuurlijk ook wat! Kraaijeveld Hardhout Constructies is gespecialiseerd in het maken van houten of stalen straatmeubilair aan de hand van uw wensen. Zo wordt het straatbeeld een heel stuk gezelliger!

Ook kunst is belangrijk in de vormgeving van het straatbeeld van uw gemeente. Regelmatig hebben wij contact met architecten en ontwerpers die iets speciaal in hout uitgevoerd willen hebben. Een kunstwerk hier en daar in combinatie met mooi straatmeubilair zal ervoor zorgen dat uw inwoners meer gebruik gaan maken van de publieke ruimte. Hierdoor zal ook de tevredenheid van de burgers stijgen. Heeft u een mooi kunstwerk in gedachten? Laat het ons weten! Wij helpen u graag met het realiseren ervan.

Voor al uw straatmeubilair Drechtsteden gaat u naar Kraaijeveld Hardhout Constructies

Wij zijn uw centrale aanspreekpunt tijdens het maken van uw straatmeubilair Drechtsteden of kunstwerk. Van begin tot eind zijn wij verantwoordelijk voor het eindproduct. Voor ons is alleen het beste goed genoeg. Wilt u meer weten over ons maatwerk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Straatmeubilair [pb-city]

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

      Cart