Terrassen en galerijen

Hout is een veel toegepast materiaal in de woning- en utiliteitsbouw, waaronder ook voor galerijen, bordessen, vlonders en andere draagconstructies. Veel mensen vinden het namelijk heerlijk om na een lange dag lekker tot rust te komen op hun prachtige terras of vlonder. Ook in de utiliteitsbouw is een terras of galerij altijd een welkome aanvulling. Wacht niet langer en laat uw terras of galerij zo snel mogelijk aanleggen! Kraaijeveld Hardhout Constructies is hier uw perfecte partner voor.

Van schets tot plaatsing: wij staan voor u klaar

Wanneer u ervoor kiest om een terras of galerij te laten aanleggen, dan komt er nog aardig wat voorbereiding bij kijken. Zo is het belangrijk om te overwegen wat u nu precies wilt. Een terras op het land of een galerij dat gedeeltelijk over het water loopt? Ook belangrijk is om te bepalen van welk materiaal u de constructie gemaakt wilt hebben. Wij hebben ervaring met de bewerking van diverse materialen, zoals hout, staal en kunststof. Op dat gebied is er dus veel mogelijk. Na alle technische berekeningen en een situatieanalyse maken wij een compleet schetsontwerp.

Bent u akkoord met dit ontwerp? Dan gaat de productie van start! Dit doen wij het liefst in onze productiehal te Hardinxveld-Giessendam, waar we alle materialen en machines in huis hebben om het project zo kwalitatief mogelijk te fabriceren. Wij zijn trots FSC-gecertificeerd, wat betekent dat wij ons werk uitvoeren met oog op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Hierbij bent u er dus ook van verzekerd dat uw terras of galerij een lange levensduur zal hebben. Zo kunt u een leven lang genieten van de oase van rust die uw terras biedt!

Wilt u ook een maatwerk terras of galerij?

Wij zijn uw centrale aanspreekpunt tijdens het maken van uw terras of galerij. Van begin tot eind zijn wij verantwoordelijk voor het eindproduct. Alleen het beste is goed genoeg! Wilt u meer weten over ons maatwerk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Terras aanleggen [pb-city]

Wilt u meer weten over onze diensten of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op.

    Cart