Aanleg vissteiger Molenlanden

Aanleg vissteiger Molenlanden

Kent uw gemeente een prachtige visstek, die helaas nog niet gemakkelijk te bereiken is? Of woont u aan het water en wilt u graag de visserij beoefenen vanuit de achtertuin? Dan is een mooie vissteiger precies waar u naar op zoek bent. Kraaijeveld Hardhout Constructies helpt u graag bij de aanleg vissteiger Molenlanden , voor welk doeleind dan ook. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor kwalitatieve en klantgerichte service en producten op het gebied van vissteigers.

Aanleg vissteiger Molenlanden : het proces

De aanleg vissteiger Molenlanden begint natuurlijk met een goed plan van aanpak. Samen met u gaan we rond de tafel om dit plan op te stellen. Een aantal vragen moeten hierbij beantwoord worden. Een vissteiger moet voldoen aan alle wetten die zijn opgesteld en soms moet er ook een vergunning worden aangevraagd. Daarnaast moet een vissteiger van hardhout gemaakt zijn: geïmpregneerd hout is ten strengste verboden. Bij Kraaijeveld Hardhout Constructies wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten hardhout, waaronder bijvoorbeeld Azobe, Bilinga en Bangkirai. Al ons hout is FSC gecertificeerd en daarom dus erg duurzaam. Een lange levensduur van uw vissteiger wordt dan ook gewaarborgd. De productie van uw steiger vindt plaats in onze productiehal in Hardinxveld-Giessendam. Hier hebben wij alle kennis, materialen en technieken in huis om uw project tot een goed einde te brengen. Wanneer de steiger is geproduceerd, is het tijd om deze te transporteren naar locatie voor de aanleg vissteiger Molenlanden . Zo kan de nieuwe vissteiger zo snel mogelijk in gebruik worden genomen.

Ook interesse in een vissteiger van Kraaijeveld Hardhout Constructies?

Kraaijeveld Hardhout Constructies staat voor u klaar op het gebied van vissteigers. Van schetsontwerp tot plaatsing: wij helpen u graag! Wilt u graag meer weten over het maatwerk dat wij leveren of simpelweg even kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Aanleg vissteiger [pb-city]

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

      Cart