Steigers

Woont u aan het water? Dan wilt u er waarschijnlijk optimaal gebruik van maken! Wat dacht u van een heerlijke steiger of vlonder om op te genieten van een lange, zwoele zomerdag? Of bent u een fanatiek visser en wilt u uw visstek tot een hoger niveau brengen? Dan is een mooie steiger precies waar u naar op zoek bent. Kraaijeveld Hardhout Constructies helpt u graag bij het realiseren van uw steiger, voor welk doeleind dan ook. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor kwalitatieve en klantgerichte service en producten op het gebied van steigers.

Hoe gaat onze steigerbouw in z’n werk?

Het begint natuurlijk met een goed plan van aanpak. Samen met u gaan we rond de tafel om dit plan op te stellen. Een aantal vragen moeten hierbij beantwoord worden. Een steiger moet voldoen aan alle wetten die zijn opgesteld en soms moet er ook een vergunning worden aangevraagd. Daarnaast moet een steiger van hardhout gemaakt zijn: geïmpregneerd hout is ten strengste verboden. Bij Kraaijeveld Hardhout Constructies wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten hardhout, waaronder bijvoorbeeld Azobe, Bilinga en Bangkirai. Al ons hout is FSC gecertificeerd en daarom dus erg duurzaam. Ook belangrijk!

De productie van uw steiger vindt plaats in onze productiehal in Hardinxveld-Giessendam. Hier hebben wij alle kennis, materialen en technieken in huis om uw project tot een goed einde te brengen. Voor maatwerk deinzen wij dus zeker niet terug! Wanneer de steiger is geproduceerd, is het tijd om deze te transporteren naar de bouwlocatie en deze daar vakkundig te plaatsen. Zo kunt u binnen de kortste keren genieten van uw nieuwe steiger, en heeft u geen last van de werkzaamheden op locatie.

Ook interesse in een steiger van Kraaijeveld Hardhout Constructies?

Wij zijn uw centrale aanspreekpunt tijdens het aanleggen van uw steiger. Van begin tot eind zijn wij verantwoordelijk voor het eindproduct. Meer weten over ons maatwerk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Aanleg vissteiger [pb-city]

Prefab Steigers / Vlonders

Wilt u meer weten over onze diensten of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op.

    Cart