Bruggen

Of u nu interesse heeft in een simpel bruggetje voor uw vijver of een heuse voetgangers- en fietsbrug, Kraaijeveld Hardhout Constructies kan het voor u regelen. Vanaf het maken van een schetsontwerp tot en met de plaatsing en onderhoud, wij hebben alle disciplines in eigen hand. Voor gespecialiseerd maatwerk deinzen wij niet terug!

Het ontwerp

Het proces begint natuurlijk bij het maken van het ontwerp. Hierbij komt u voor veel verschillende keuzes te staan. Kiest u voor een brug gemaakt van enkel en alleen hout, of maakt u er een combinatie van met staal, kunststof of beton? En gaat u dan voor Europees hout of tropisch hardhout? Met leuning of toch zonder leuning? Kortom: er moet een heleboel bedacht worden. Wij helpen u graag bij het maken van een compleet schetsontwerp in de vorm van een gedetailleerde tekening. Uw wensen worden door ons vertaald in een prachtig plan van aanpak waar wij met alle liefde mee aan de slag gaan.

Plaatsing

Nadat alle berekeningen zijn voltooid en het heiwerk is geplaatst, is het tijd voor de plaatsing van de brug. Spannend! Wij kunnen de brug prefabriceren in onze productiehal in Hardinxveld-Giessendam, waardoor de uren dat de uitvoering op de bouwlocatie plaatsvindt drastisch kan worden beperkt. Dit verbetert niet alleen de efficiƫntie, maar zorgt er ook voor dat materialen en andere goederen niet gestolen kunnen worden. Wij transporteren de brug naar de locatie en plaatsen deze netjes op het heiwerk. Zo kunt u uw nieuwe brug binnen de kortste keren in gebruik nemen.

Onderhoud

Het eindigt echter niet met de plaatsing van de brug. Om een lange levensduur van de brug te kunnen garanderen, is er regelmatig wat onderhoud aan nodig. Ook hiervoor staat Kraaijeveld Hardhout Constructies voor u klaar. Wij maken uw brug grondig schoon met behulp van een hogedrukreiniger en controleren deze op eventuele beschadigingen. Waar nodig repareren wij deze meteen. Ook kunnen we de brug regelmatig insmeren met een transparant middel dat ervoor zorgt dat de oorspronkelijke kleur van uw brug behouden blijft.

Kortom: bij Kraaijeveld Hardhout Constructies bent u aan het juiste adres voor een compleet pakket aan bruggen! Wilt u meer weten over onze bruggen of even kennismaken? Neem dan contact met ons op. Hopelijk kunnen wij u zo snel mogelijk helpen aan een nieuwe brug!

Aanleggen brug [pb-city]

Prefab Bruggen

Wilt u meer weten over onze diensten of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op.

    Cart