Maatwerk

Wij bij Kraaijeveld Hardhout Constructies deinzen niet terug voor maatwerk. Regelmatig hebben wij contact met architecten en ontwerpers die iets speciaal in hout uitgevoerd willen hebben. Juist de ervaring die we hebben met hout en andere materialen zoals staal en beton maakt ons een goed partner. Vanaf een schets tot een uitgewerkt ontwerp, met onze praktische ervaring kunnen we uw werk perfect uitvoeren. In onze productiehal hebben we de beschikking over ruimte en machines om deze speciale projecten uit te voeren. Ook voor straatmeubilair en kunstwerken bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Straatmeubilair

Als gemeente is het belangrijk om te zorgen voor een leefbare sfeer in uw dorp of stad. Straatmeubilair is hierbij van groot belang. Houten banken in het park of langs de weg, picknicktafels in de weide, plantenbakken om de omgeving mee op te fleuren en signalisatie behoren tot onze diensten. En naast dat het functioneel moet zijn, wil het oog natuurlijk ook wat! Kraaijeveld Hardhout Constructies is gespecialiseerd in het maken van houten of stalen straatmeubilair aan de hand van uw wensen. Zo wordt het straatbeeld een heel stuk gezelliger!

Kunstwerken

Ook kunst is belangrijk in de vormgeving van het straatbeeld van uw gemeente. Een kunstwerk hier en daar in combinatie met mooi straatmeubilair zal ervoor zorgen dat uw inwoners meer gebruik gaan maken van de publieke ruimte. Hierdoor zal ook de tevredenheid van de burgers stijgen. Heeft u een mooi kunstwerk in gedachten? Laat het ons weten! Wij helpen u graag met het realiseren ervan.

Voor al uw maatwerk!

Wij zijn uw centrale aanspreekpunt tijdens het maken van uw straatmeubilair of kunstwerk. Van begin tot eind zijn wij verantwoordelijk voor het eindproduct. Alleen het beste is goed genoeg! Wilt u meer weten over ons maatwerk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Straatmeubilair [pb-city]

Wilt u meer weten over onze diensten of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op.

    Cart