Hekwerken

Bent u op zoek naar een nieuwe schutting, maar vindt u een mooie en unieke uitstraling hierbij ook belangrijk? Zoek dan niet verder, want Kraaijeveld Hardhout Constructies heeft voor u de oplossing. Voor hekwerken van (hard)hout en staal bent u bij ons aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat specialistisch maatwerk te leveren, ook op het gebied van hekwerken. Niks gaat ons te ver, alles is mogelijk!

Uw wensen vertaald naar een prachtig hek

Een hekwerk heeft verschillende functies. Zo geeft een (dichte) schutting u wat extra privacy als u veel in uw tuin zit, maar ook voor afzetting rond gebouwen als scholen, kantoren en restaurants is hekwerk interessant. Het biedt namelijk net dat extra beetje bescherming en helpt bij het afbakenen van uw perceel. En daarnaast is het simpelweg ook gewoon een mooi stukje decoratie, toch?

Tenminste, dat is wel de bedoeling. Het oog wilt namelijk ook wat! Kraaijeveld Hardhout Constructies helpt u hier graag bij. Samen met u gaan we rond de tafel om te kijken wat uw wensen zijn. Wij vertalen deze wensen naar een schetsontwerp met alles erop en eraan. Er zijn wel een aantal dingen waar u aan moet denken. Welk hout wilt u bijvoorbeeld? Wij werken voornamelijk met Azobé, Bilinga, Groenhart, Tali, Eiken, Grenen en Douglas Fir. Of gaat u toch liever voor staal?

Een compleet pakket

Nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd, gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag om het hekwerk te realiseren. Dit doen wij in onze productiehal te Hardinxveld-Giessendam of op locatie.  Doen wij dit in onze eigen productiehal, dan zorgen wij natuurlijk ook voor het transport naar de werklocatie. Wanneer u uw hekwerken door ons laat realiseren, heeft u geen omkijken meer naar het gehele proces: wij regelen het voor u!

Wilt u meer weten over onze hekwerken of even kennismaken? Neem dan contact met ons op. Hopelijk kunnen wij u zo snel mogelijk helpen aan nieuw hekwerk!

Hekwerken [pb-city]

Wilt u meer weten over onze diensten of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op.

    Cart