Ons werk

Bruggen

Of u nu interesse heeft in een simpel bruggetje voor uw vijver of een heuse voetgangers- en fietsbrug, Kraaijeveld Hardhout Constructies kan het voor u regelen. Vanaf het maken van een schetsontwerp tot en met de plaatsing en onderhoud, wij hebben alle disciplines in eigen hand. Voor gespecialiseerd maatwerk deinzen wij niet terug!

Aanleggen brug [pb-city]
Aanleg havensteiger [pb-city]

Jachthavens

Het maken van houtconstructies in een waterrijke omgeving is een uitdaging, maar wel een uitdaging die we graag aan gaan! Onze jarenlange ervaring in het maken van complete jachthavens zorgt ervoor dat wij gespecialiseerd maatwerk kunnen aanleveren. Geen enkele haven is hetzelfde, waardoor elke haven om een andere aanpak vraagt. Samen met u stellen wij een plan van aanpak samen dat echt bij de situatie past.

Steigers

Woont u aan het water? Dan wilt u er waarschijnlijk optimaal gebruik van maken! Wat dacht u van een heerlijke steiger of vlonder om op te genieten van een lange, zwoele zomerdag? Of bent u een fanatiek visser en wilt u uw visstek tot een hoger niveau brengen? Dan is een mooie steiger precies waar u naar op zoek bent. Kraaijeveld Hardhout Constructies helpt u graag bij het realiseren van uw steiger, voor welk doeleind dan ook.

Aanleg vissteiger [pb-city]
Terras aanleggen [pb-city]

Terrassen en galerijen

Hout is een veel toegepast materiaal in de woning- en utiliteitsbouw, waaronder ook voor galerijen, bordessen, vlonders en andere draagconstructies. Veel mensen vinden het namelijk heerlijk om na een lange dag lekker tot rust te komen op hun prachtige terras of vlonder. Ook in de utiliteitsbouw is een terras of galerij altijd een welkome aanvulling. Wacht niet langer en laat uw terras of galerij zo snel mogelijk aanleggen! Kraaijeveld Hardhout Constructies is hier uw perfecte partner voor.

Damwanden

Een damwand is, simpel gezegd, een verticaal geplaatste wand die werkt als een grond- of waterkerende constructie. Damwanden worden in vele bouwkundige toepassingen gebruikt, zoals als kademuur langs de haven, oeverbescherming, onderdeel van een waterkering en voor de wanden van een bouwkuip. Als u op zoek bent naar maatwerk op het gebied van damwanden, dan bent u bij Kraaijeveld Hardhout Constructies aan het juiste adres.

Damwanden [pb-city]
Hekwerken [pb-city]

Hekwerken

Bent u op zoek naar een nieuwe schutting, maar vindt u een mooie en unieke uitstraling hierbij ook belangrijk? Zoek dan niet verder, want Kraaijeveld Hardhout Constructies heeft voor u de oplossing. Voor hekwerken van (hard)hout en staal bent u bij ons aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat specialistisch maatwerk te leveren, ook op het gebied van hekwerken. Niks gaat ons te ver, alles is mogelijk!

Maatwerk

Wij bij Kraaijeveld Hardhout Constructies deinzen niet terug voor maatwerk. Regelmatig hebben wij contact met architecten en ontwerpers die iets speciaal in hout uitgevoerd willen hebben. Juist de ervaring die we hebben met hout en andere materialen zoals staal en beton maakt ons een goed partner. Vanaf een schets tot een uitgewerkt ontwerp, met onze praktische ervaring kunnen we uw werk perfect uitvoeren.

Straatmeubilair [pb-city]

Wilt u meer weten over onze diensten of even kennismaken?

Neem dan contact met ons op.