Jachthavens

Het maken van houtconstructies in een waterrijke omgeving is een uitdaging, maar wel een uitdaging die we graag aan gaan! Onze jarenlange ervaring in het maken van complete jachthavens zorgt ervoor dat wij gespecialiseerd maatwerk kunnen aanleveren. Geen enkele haven is hetzelfde, waardoor elke haven om een andere aanpak vraagt. Samen met u stellen wij een plan van aanpak samen dat echt bij de situatie past.

Service van A tot Z

Bij het ontwerpen en aanleggen van een jachthaven komt veel kijken. Het is natuurlijk belangrijk dat de haven an sich logisch in elkaar steekt. Hierbij is de loopruimte en de ruimte tussen twee aanlegplaatsen in erg belangrijk. Ook staat veiligheid op een hoog pitje. Het menselijke aspect moet dus ook worden meegenomen in het ontwerpen van de steiger. In ons schetsontwerp komt alles aan bod: welke materialen er voor welke onderdelen worden gebruikt, hoe de haven secuur wordt gebouwd en hoe deze eruit zal komen te zien. Uw wensen vormen hierbij onze leidraad. Gaat u akkoord met dit plan, dan gaan onze deskundige vakmensen zo snel mogelijk aan de slag met uw jachthaven!

Wij zijn FSC-gecertificeerd en dat betekent dat de complete productie van uw jachthaven duurzaam verloopt. Van het materiaal tot onze machines: alles in onze productiehal staat in het teken van duurzaamheid. Onze productiehal te Hardinxveld-Giessendam is dan ook waar het allemaal gebeurt. Doordat wij de jachthaven zo veel mogelijk prefabriceren wordt de tijd op de bouwlocatie drastisch beperkt, waardoor u binnen de kortste keren gebruik kunt maken van de jachthaven.

Jachthaven laten aanleggen? Kraaijeveld Hardhout Constructies helpt u graag

Wij zijn uw centrale aanspreekpunt tijdens het aanleggen van uw jachthaven. Van begin tot eind zijn wij verantwoordelijk voor het eindproduct. Ook staan we voor u klaar op gebied van onderhoud van de jachthaven. Meer weten over ons maatwerk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Wilt u meer weten over onze diensten of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op.

    Cart