Aanleggen brug Drechtsteden

Aanleggen brug Drechtsteden

Of u nu interesse heeft in een simpel bruggetje voor uw vijver of een heuse voetgangers- en fietsbrug, Kraaijeveld Hardhout Constructies kan het voor u regelen. Vanaf het maken van een schetsontwerp tot en met de plaatsing en onderhoud, wij hebben alle disciplines in eigen hand. Voor aanleggen brug Drechtsteden bent u dus bij ons aan het juiste adres!

Het ontwerp

Het aanleggen brug Drechtsteden kan natuurlijk niet zonder een goed en feilloos ontwerp. Bij het maken van een ontwerp komt u voor veel verschillende keuzes te staan. Zo is het belangrijk een weloverwogen keuze te maken qua materiaal. Kiest u voor een brug gemaakt van enkel en alleen hout, of maakt u er een combinatie van met staal, kunststof of beton? En gaat u dan voor Europees hout of tropisch hardhout? Met leuning of toch zonder leuning? Kortom: er moet een heleboel bedacht worden, maar ook daarbij helpt Kraaijeveld Hardhout Constructies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over elk element van de brug. Daarna worden uw wensen door ons vertaald in een prachtig schetsontwerp en een doordacht plan van aanpak. Hier gaan we dan ook met alle liefde mee aan de slag!

Tijd voor aanleggen brug Drechtsteden

Nadat alle berekeningen zijn voltooid en het heiwerk is geplaatst, is het tijd voor de plaatsing van de brug. Wij kunnen de brug prefabriceren in onze productiehal in Hardinxveld-Giessendam, waardoor de uren dat de uitvoering op de bouwlocatie plaatsvindt drastisch kan worden beperkt. Dit verbetert niet alleen de efficiƫntie, maar zorgt er ook voor dat materialen en andere goederen niet gestolen kunnen worden. Wij transporteren de brug naar de locatie en plaatsen deze netjes op het heiwerk. Zo kunt u uw nieuwe brug binnen de kortste keren in gebruik nemen.

Meer informatie over aanleggen brug Drechtsteden ?

Kortom: bij Kraaijeveld Hardhout Constructies bent u aan het juiste adres voor een compleet pakket aan bruggen! Wilt u meer weten over onze bruggen of even kennismaken? Neem dan contact met ons op. Hopelijk kunnen wij u zo snel mogelijk helpen aan een nieuwe brug!

Aanleggen brug [pb-city]

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

      Cart