Oeverbescherming aanleggen Sliedrecht

Oeverbescherming aanleggen Sliedrecht

Zonder oeverbescherming zouden de havens die we tegenwoordig kennen niet kunnen bestaan. De grond waar alle machines en gebouwen op staan, zouden binnen mum van tijd weggespoeld worden. Erosie kan in de juiste omstandigheden namelijk ontzettend snel gaan. Wanneer water de vrije loop wordt gegeven, kan het ontzettend veel schade aanrichten. Daarom bestaan er oeverbeschermingen. Bij het aanleggen van een oeverbescherming in Sliedrecht worden damwanden tussen de grond en water geplaatst. Deze wanden bestaan vaak uit staal, hout, beton of kunststof. Deze barrière zorgt ervoor dat het water niet bij de grond kan en de oever zijn vorm zal behouden.

Hout, staal, beton of kunststof

De keuze voor het materiaal bij het aanleggen van oeverbescherming in Sliedrecht wordt vaak bepaald door functionele, constructieve, esthetische en financiële overwegingen. Zo is hout de meest milieubewuste keuze en bovendien makkelijk te plaatsen. Kunststof is daarentegen een stuk lichter dan beton, hout of staal. Daarnaast zal kunststof niet snel aangetast worden door het milieu of knaagdieren. Staal is weer sterker dan hout en kunststof. Beton wordt vaak gebruikt als fundering en wanden bij bijvoorbeeld garages. Zo vraagt iedere oeverbescherming om een andere aanpak.

Oeverbescherming aanleggen in Sliedrecht door Kraaijeveld Hardhout Constructies

Wij zijn het aanspreekpunt in Hardinxveld-Giessendam en omstreken als het gaat om het ontwerpen, produceren en monteren van hardhoutconstructies. Al drie generaties lang staan wij klaar voor onze klanten om samen de mooiste projecten af te leveren. We doen wat we beloven, met de noodzakelijke flexibiliteit! Vanaf het maken van een schetsontwerp tot en met de plaatsing en onderhoud, Kraaijeveld Hardhout Constructies heeft alle disciplines in eigen hand. Uw wensen worden door ons vertaald in een gedetailleerde tekening. Het gehele proces van ontwerp tot berekeningen en van heiwerk tot transport en uiteindelijk de plaatsing is bij ons in één hand. Wilt u oeverbescherming aanleggen in Sliedrecht en omgeving? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Zodra we uw bericht hebben ontvangen, zullen we zo snel mogelijk in contact met u komen. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt!

Oeverbescherming aanleggen

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

      Cart