Onderhoud hardhouten kunstwerken Dongen

Onderhoud hardhouten kunstwerken Dongen

Hardhouten kunstwerken in Dongen vereisen veel onderhoud. Een kunstwerk wat onder het mos of schimmel zit, is natuurlijk geen fijn aangezicht. Bij het onderhoud worden deze oneffenheden van het hout verwijderd en zal het kunstwerk er weer als nieuw uit komen te zien. Hierdoor krijgen de inwoners of bezoekers meer kans om van het werk te genieten zonder daarbij geestoord te worden door aangetast hout. De professionals van Kraaijeveld Hardhout Constructies weten door hun jarenlange ervaring precies wat er nodig is om kunstwerken van hout te reinigen en onderhouden.

Grondige reiniging

De methoden die Kraaijeveld Hardhout Constructies gebruikt, zorgen ervoor dat de hardhouten kunstwerken in Dongen na het onderhoud er weer als nieuw uit komen te zien. Alle vuiligheden zullen van het hout verwijderd zijn. Mochten de planken te grote beschadigen hebben, kan er ook voor gekozen worden om de planken helemaal te vervangen. Dit zal meer gaan kosten, maar in sommige gevallen de enige mogelijkheid zijn.

Onderhoud hardhouten kunstwerken in Dongen door Kraaijeveld Hardhout Constructies

Wij zijn het aanspreekpunt in Hardinxveld-Giessendam en omstreken als het gaat om het ontwerpen, produceren en monteren van hardhoutconstructies. Al drie generaties lang staan wij klaar voor onze klanten om samen de mooiste projecten af te leveren. We doen wat we beloven, met de noodzakelijke flexibiliteit! Vanaf het maken van een schetsontwerp tot en met de plaatsing en onderhoud, Kraaijeveld Hardhout Constructies heeft alle disciplines in eigen hand. Uw wensen worden door ons vertaald in een gedetailleerde tekening. Het gehele proces van ontwerp tot berekeningen en van heiwerk tot transport en uiteindelijk de plaatsing is bij ons in één hand. Wilt u onderhoud aan hardhouten kunstwerken in Dongen en omstreken uitvoeren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Zodra we uw bericht hebben ontvangen, zullen we zo snel mogelijk in contact met u komen. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt!

Onderhoud hardhouten kunstwerken

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

      Cart