Onderhoud parkbanken Helmond

Onderhoud parkbanken Helmond

Tijdens de warme maanden van het jaar is een wandeling door het park een erg prettige manier om even tot rust te komen en te genieten van het lekkere weer. Parkbanken zorgen er dan ook voor dat bezoekers van het park even rustig kunnen zitten en zo langer van de natuur kunnen genieten. Dan is het wel zo fijn dat de parkbanken schoon en netjes zijn, zodat mensen het fijn vinden om erop plaats te nemen. Onderhoud aan parkbanken in Helmond is daarom ook niet iets wat vergeten moet worden. De professionals van Kraaijeveld Hardhout Constructies weten met hun jarenlange ervaring precies wat er nodig is om parkbanken er weer als nieuw uit te laten zien.

Reinigen of vervangen

Afhankelijk van de staat van de parkbanken in Helmond is onderhoud wellicht een onbegonnen zaak. Alhoewel de meeste vervuilingen aan het hout nog wel weg te werken zijn, zullen andere vormen van schade aan de banken niet meer te repareren zijn. Het kan daarom lonen om nieuwe parkbanken te laten plaatsen of volledige planken te vervangen. Het kan wellicht lastig zijn om deze keuze te maken. Daarom staan onze professionals graag voor u klaar om u van advies te voorzien over het al dan niet vervangen van de parkbanken.

Onderhoud parkbanken in Helmond door Kraaijeveld Hardhout Constructies

Wij zijn het aanspreekpunt in Hardinxveld-Giessendam en omstreken als het gaat om het ontwerpen, produceren en monteren van hardhoutconstructies. Al drie generaties lang staan wij klaar voor onze klanten om samen de mooiste projecten af te leveren. We doen wat we beloven, met de noodzakelijke flexibiliteit! Vanaf het maken van een schetsontwerp tot en met de plaatsing en onderhoud, Kraaijeveld Hardhout Constructies heeft alle disciplines in eigen hand. Uw wensen worden door ons vertaald in een gedetailleerde tekening. Het gehele proces van ontwerp tot berekeningen en van heiwerk tot transport en uiteindelijk de plaatsing is bij ons in één hand. Wilt u onderhoud aan parkbanken voorzien in Helmond en omstreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Zodra we uw bericht hebben ontvangen, zullen we zo snel mogelijk in contact met u komen. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt!

Onderhoud parkbanken

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

      Cart