Aanleg havensteiger Giessenburg

Aanleg havensteiger Giessenburg

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer voor het realiseren van een havensteiger? Het maken van houtconstructies in een waterrijke omgeving is een uitdaging, maar wel een uitdaging die we graag aan gaan! Onze jarenlange ervaring in aanleg havensteiger Giessenburg zorgt ervoor dat wij gespecialiseerd maatwerk kunnen aanleveren. Geen enkele haven is hetzelfde, waardoor elke steiger om een andere aanpak vraagt. Samen met u stellen wij een plan van aanpak samen dat echt bij de situatie past.

Van ontwerp tot realisatie: het proces

Bij het ontwerpen en aanleggen van een havensteiger komt veel kijken. Loopruimte en de ruimte tussen twee aanlegplaatsen zijn erg belangrijk in het ontwerp. Ook staat veiligheid op een hoog pitje. Het menselijke aspect moet dus ook worden meegenomen in het ontwerpen van de havensteiger. In ons schetsontwerp komt alles aan bod: welke materialen er voor welke onderdelen worden gebruikt, hoe de haven secuur wordt gebouwd en hoe deze eruit zal komen te zien. Uw wensen vormen hierbij onze leidraad. Gaat u akkoord met dit plan, dan gaan onze deskundige vakmensen zo snel mogelijk aan de slag met uw jachthaven! Wij zijn FSC-gecertificeerd en dat betekent dat de complete productie van uw jachthaven duurzaam verloopt. Van het materiaal tot onze machines: alles in onze productiehal staat in het teken van duurzaamheid, wat ook een langere levensduur garandeert. Onze productiehal te Hardinxveld-Giessendam is dan ook waar het allemaal gebeurt. Doordat wij de jachthaven zo veel mogelijk prefabriceren wordt de tijd op de bouwlocatie drastisch beperkt. Na de aanleg havensteiger Giessenburg kunt u binnen de kortste keren gebruik kunt maken van de steiger!

Kraaijeveld Hardhout Constructies helpt u graag bij aanleg havensteiger Giessenburg

Van begin tot eind, van schetsontwerp tot aanleg havensteiger Giessenburg zijn wij uw centrale aanspreekpunt. Samen met u zetten we een prachtige havensteiger neer! Wilt u graag meer weten over ons maatwerk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Aanleg havensteiger [pb-city]

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

      Cart