Remmingswerken Beneden Leeuwen

Remmingswerken Beneden Leeuwen

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer die de werkzaamheden rondom remmingswerken Beneden Leeuwen graag van u overneemt? Bij Kraaijeveld Hardhout Constructies doen we dat met alle liefde! Van ontwerp tot plaatsing, wij stellen ons graag op als uw partner tijdens het gehele proces. Vanuit onze productiehal in het prachtige Hardinxveld-Giessendam werken wij graag aan uw opdracht met de benodigde deskundigheid en vakmanschap. Samen met u gaan we alleen voor het beste resultaat!

Het proces, van A tot Z

Remmingswerken Beneden Leeuwen , ook wel remmingen of geleidewerken genoemd, is een soort constructie in de waterbouw. Deze constructie zorgt ervoor dat schepen en boten niet tegen obstakels zoals bruggen of sluizen aan kunnen varen. Een remmingwerk zorgt er ook voor dat boten en schepen kunnen wachten voor een brug of sluis totdat passage kan worden verleend. Remmingswerken zijn dus van cruciaal belang!

Vandaag de dag worden remmingswerken vaak gemaakt van staal. Nadat de constructie is gemaakt, wordt deze vaak bekleed met hardhout voor twee redenen. De eerste is dat als een schip het hardhout schampt, er minder schade zal ontstaan. Ten tweede zorgt hardhouten bekleding ervoor dat er geen vonken ontstaan bij zo’n botsing, wat erg belangrijk is als er brandbare stoffen worden vervoerd. Kraaijeveld Hardhout Constructies is gespecialiseerd in zowel het werken met staal als met hardhout, en kunnen u daarom het complete pakket bieden.

Geen enkele situatie is hetzelfde. Daarom beginnen wij altijd met het maken van een analyse van de situatie. Daarna gaan wij aan de slag met een gedetailleerd ontwerp, zodat u weet waar u aan toe bent. Vervolgens beginnen wij aan de productie in onze productiehal in Hardinxveld-Giessendam, waarna wij op locatie de remmingswerken Beneden Leeuwen komen installeren. Kortom: voor maatwerk bent u bij Kraaijeveld Hardhout Constructies aan het juiste adres!

Kraaijeveld Hardhout Constructies als uw partner voor remmingswerken Beneden Leeuwen ?

Wilt u meer weten over onze remmingswerken of wilt u gewoon even kennismaken met onze vakmensen? Dat kan natuurlijk! Neem dan contact met ons op. Dan kan er binnen de kortste keren gebruik worden gemaakt van de prachtige nieuwe remming.

Remmingswerken [pb-city]

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

      Cart