Hekwerken Drechtsteden

Hekwerken Drechtsteden

Bent u op zoek naar een nieuwe schutting, maar vindt u een mooie en unieke uitstraling hierbij ook belangrijk? Zoek dan niet verder, want Kraaijeveld Hardhout Constructies heeft voor u de oplossing. Voor hekwerken Drechtsteden van (hard)hout en staal bent u bij ons aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat specialistisch maatwerk te leveren, ook op het gebied van hekwerken. Niks gaat ons te ver, alles is mogelijk!

Uw wensen vertaald in prachtige hekwerken op maat

Een hekwerk heeft verschillende functies. Hekwerken Drechtsteden geven u bijvoorbeeld wat meer privacy in uw tuin, maar zorgen ook voor een goede afzetting van schoolpleinen, kantoortuinen en horecagelegenheden. En daarnaast is het simpelweg ook gewoon een mooi stukje decoratie, toch? Tenminste, dat is wel de bedoeling – het oog wil ook wat! Ook daar helpt Kraaijeveld Hardhout Constructies u graag mee. Samen gaan we rond de tafel om te kijken wat uw wensen zijn. Welk hout wilt u? Wij werken voornamelijk met Azobé, Bilinga, Groenhart, Tali, Eiken, Grenen en Douglas Fir. Of gaat u toch liever voor staal? Het kan allemaal!

Wij vertalen deze wensen naar een schetsontwerp met alles erop en eraan. Nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd, gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag om het hekwerk te realiseren. Dit doen wij in onze productiehal te Hardinxveld-Giessendam of op locatie.  Doen wij dit in onze eigen productiehal, dan zorgen wij natuurlijk ook voor het transport naar de werklocatie. Wanneer u uw hekwerken Drechtsteden door ons laat realiseren, heeft u geen omkijken meer naar het gehele proces: wij regelen het voor u!

Interesse in onze op maat gemaakte hekwerken Drechtsteden ?

Wilt u meer weten over onze hekwerken Drechtsteden of wilt u even kennismaken met de vakmensen die uw hekwerken gaan realiseren? Dat kan natuurlijk! Neem dan contact met ons op en wie weet geniet u binnen de kortste keren van een prachtig nieuw hekwerk.

Hekwerken [pb-city]

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

      Cart