Onderhoud hardhouten constructies Alblasserdam

Onderhoud hardhouten constructies Alblasserdam

Een houten constructie is een lust voor het oog. De natuurlijke materialen zorgen voor een uitstraling die metaal of ijzer nooit zouden kunnen overnemen. Het enige nadeel aan houten constructies is wel dat ze sneller aangetast zullen worden. Hout zal eerder beschadigd raken dan metaal en ook vinden verschillende organismen het fijner om zich op hout te nestelen dan op metaal. Goed onderhoud kan de aantasting van de hardhouten constructies in Alblasserdam voorkomen of voor een groot deel afremmen. Bij Kraaijeveld Hardhout Constructies staan onze professionals voor u klaar om uw constructie grondig te reinigen en goed te onderhouden.

Reinigen of vervangen

Tijdens het onderhoud aan de hardhouten constructies in Alblasserdam kan er gekozen worden om de houten planken te reinigen of te vervangen. Afhankelijk van de staat van het hout kan het één voordeliger zijn dan het ander. Echter, in sommige gevallen is het hout zo beschadigd dat simpel schoonmaken niet meer gaat lukken. In die gevallen moet er wel gekozen worden om de planken te vervangen.

Onderhoud hardhouten constructies in Alblasserdam door Kraaijeveld Hardhout Constructies

Wij zijn het aanspreekpunt in Hardinxveld-Giessendam en omstreken als het gaat om het ontwerpen, produceren en monteren van hardhoutconstructies. Al drie generaties lang staan wij klaar voor onze klanten om samen de mooiste projecten af te leveren. We doen wat we beloven, met de noodzakelijke flexibiliteit! Vanaf het maken van een schetsontwerp tot en met de plaatsing en onderhoud, Kraaijeveld Hardhout Constructies heeft alle disciplines in eigen hand. Uw wensen worden door ons vertaald in een gedetailleerde tekening. Het gehele proces van ontwerp tot berekeningen en van heiwerk tot transport en uiteindelijk de plaatsing is bij ons in één hand. Wilt u onderhoud aan hardhouten constructies in Alblasserdam en omstreken uitvoeren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Zodra we uw bericht hebben ontvangen, zullen we zo snel mogelijk in contact met u komen. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt!

Onderhoud hardhouten constructies

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

      Cart